Nem tudott ellenállni a lehajtott rámpának egy floridai férfi

2022.11.18. 09:36

A General Lee-vel tavakon, bokrokon és rendőrautókon ugrattak át a redneck-gyerekek, KITT-ben ott volt a Turbo Boost, a Cobra 11-ben viszont legtöbbször az útszélen várakozó autószállítók lehajtott rámpája volt a kiindulópont. Egy floridai férfi is egy ilyenre hajtott fel - tűzoltók szedték le.

Forrás: Facebook/Venice FL Fire Rescue
Forrás: Facebook/Venice FL Fire Rescue

A floridai Venice-ben szerda este 10:30-kor érkezett bejelentés a tűzoltósághoz, hogy egy Nissan Altima lóg egy autószállító tetejéről. Nem egyértelmű, hogy szándékosan vagy véletlenült került-e oda, mindenesetre a hírek szerint a teherautó kivilágított útszakaszon, vészvillogóval várakozott. Kár tagadni, mindenkinek eszébe jutott már, Florida Mantől pedig ki is telik, hogy megpróbálja (Florida Man: kifejezés azokra a Florida államban élő férfiakra, akik állítólag az átlagosnál hajlamosabbak az irracionális vagy abszurd cselekedetekre)

Az Altima megakadt a teherautó tetején, és oldalt, nagyrészt a levegőben lógva állapodott meg. Az autó helyzete és sérülései alapján nem következtetnénk túl nagy sebességre (sem szándékosságra), és a sofőr is épségben megúszta (ő az autóban várta meg, hogy leszedjék a tűzoltók). Az eset tanulsága, hogy jó célzás, megfelelő sebesség és rendes első terepszög nélkül ne próbáljuk meg.