Itt a Totalcar és a Dorko közös pólója és pulóvere, rendelj MOST!

2022.11.18. 16:05

Régóta dédelgetett projekt öltött most testet: megérkezett az első póló és az első pulóver, amit a Dorkóval együttműködve készítettünk.

A pulóverrel azoknak szeretnénk kedvezni, akik Sturcz Anti kollégánkhoz hasonlóan imádják a Mazda kis roadsterét és szívesen nézegetnék, hogy milyen fejet vág egy MX-5 reggel, délben vagy este. Ennek az ára első körben 13990 forint és IDE kattintva tudod megrendelni.

A pólót azoknak szánjuk, akiknek átjön a Stranger Things nyolcvanas éveket megidéző stílusa és a szoci autókkal is jóban vannak. Nem olyan rég még mi se gondoltunk volna, hogy egy Skoda 120 eljut majd – még ha csak virtuálisan is – Hawkins-ba. A pólót első körben 8990 forintért IDE kattintva tudod megrendelni.

Ha meglepnéd a rokonodat, barátodat, macskádat karácsonyra valamelyikkel, akkor az a jó hírünk van, hogy úgy terveztük, hogy aki még novemberben leadja a rendelését az karácsonyig biztosan meg is fogja kapni. Késlekedni nem érdemes, mert első körben csak limitált darabszámban állnak rendelkezésre a cuccok.

Nyugi, ha úgy látjuk, hogy nagy az érdeklődés, akkor később készülhetnek újabb minták és a jelenlegieket is elérhetővé tudjuk tenni újra.

Minden lényeges információt megtalálsz a webshopban, de ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk az olvasok@mail.totalcar.hu címre.