A Mopar Hemi pulcsi az idei karácsony kötelező kiegészítője

2022.12.01. 13:59

Csupán nyolcvan dollár az ára szállítás, adók, és minden egyéb nyalánkság előtt. Cserébe akár van valamid a Chrysler univerzumból, akár még csak képen láttál Amerikában gyártott, félgömb alakú égéstérrel rendelkező V8-at, ezzel a pulóverrel nyersz negyed mérföldön, majd utána is.

MP022 003MB

Nem a Chrysler találta ki, hogy a félgömb alakú égéstér sok szempontból jobb, mint a hagyományos. Az így elért magasabb kompressziót a belga Pipe autómárka már 1905-ben, majd két évvel később nagyobb volumenben először a Fiat hasznosította. A Chrysler 1950-ben vezette be FirePower néven, majd utána csinált a HEMI-ből hatékony reklámeszközt.

A karácsonyi pulóver műfaja Nagy-Britanniából indult a nyolcvanas években, majd a kilencvenes évek vált ünnepi slágerré az Egyesült Államokban. Ötvözzük hát a Chrysler hemi-mániáját mindenki kedvenc kínos pulóverével, és kész is a nyolcan dolláros, vagyis jelenleg 32 ezer forintba kerülő Mopar csoda.

Csapd hozzá ezt a harminc dolláros, dupla zoknicsomagot, és kész is a nyolchengeres ajándékcsomag, amit kiegészíthetsz a karácsonyfadísszel és a csomagolópapírral. Ha pedig ez sem lenne elég, még mindig ott a vezetéknélküli hangszóró 44 dollárét, vagy a kissé borsosabb, 625 dolláros, fával borított hűtőláda is. 45 literes kapacitás, praktikus csap, sörbontó.

A szállítás egyszerű. Mikor rendelsz egy Dodge Challanger Hellcat Redeye Jailbreaket a Widebody kasztnival, pont marad annyi hely a konténerben, hogy ezt is hozzá lehet csapni. Sőt, akár még az autóban is elférhet a Mopar 2022-es szeretetcsomagja.