Ennél nagyobb BMW veséket még nem láttál

2022.12.18. 06:51

Nehéz megmondani, hogy egyfajta gegnek, poénnak szánják-e, de ha igen, akkor ideje kollektíven felülírnunk mindent, amit a japán humorról eddig gondoltunk. Ugyanis ebben az esetben van, létező dolog, és ennek egy több méter magas bizonyítékot állítanak a januári Tokyo Auto Salon egyik standján.

Ekkorát még nem láttál, ugye? Igen, a jellegzetes BMW vesékről van szó, amiknek a méretével egyébként szokás heccelni a bajor gyártót (ameddig szembe nem jön egy M3 Isle of Man zöldben, mert ott rögtön a helyére kerül minden). Az építmény egy pavilon, aminek az a célja, hogy felkeltse az érdeklődők figyelmét, és a kiállítás területén bevonzza azokat, akik az M Performance csomagok és alkatrészek potenciális vásárlói lehetnek.

A gigantikus hódfogak mögött a BMW motorsportokhoz és a helyi kereskedőhálózat szerviztapasztalataihoz köthető előadásokat fognak tartani, illetve egy, a japán piacon újonnan bemutatkozó modellt fognak itt bemutatni. Még nem tudni, hogy mit, de az M3 logó adhat némi támpontot. Továbbá kiállítják a GT300-ban induló M4 versenyautót is.