Kuplungból, váltóból és motorból is kettő van ebben az egyes Golfban - Hírösszefoglaló

2022.12.31. 09:30

Sok beteg bütykölt autót láttunk már, de ilyen ritkán jön szembe. A négykerék-meghajtású apró Golf két motorja összesen 12 hengerrel, két váltóval, két kuplunggal és két fordulatszámmérővel rendelkezik.

Marco Garcia semmi mást nem szeretett volna, csak hazavinni a kereskedésből garázsa új gyöngyszemét, egy nullkilométeres Corvette Z06-ot. Sajnos azonban a dolog nem a tervek szerint alakult, teljesen megállt az új Corvette, melyhez trélert kellett hívni.

Ezúttal a Balatontól délre fekvő Tamásiban állított fel valaki sebesség, vagy inkább gyorshajtási bírság rekordot. Az idei év rekorderét december 24-én, az éppen leköszönő délutáni fényben fényképezték le a szolgálatban lévő rendőrök.

Nettó 4 milliárdért előkészítik, hogyan is épülhet meg az M0-ás autóút északi szektorának nyolc kilométeres szakasza a 11-es és a 10-es főutak között.

Megérkeztek az új Moszkvicsok első darabjai az orosz autószalonokba, és ezzel az eddig titkolt áruk is nyilvánossá vált.

Múlt hétvégén a meleg időjárásáról híres Texasban lényegében sarkvidéki barlanggá fagyott egy autómosó az Egyesült Államok középső és keleti részén tomboló brutális hóvihar alatt.