Insta-videó alapján figyeltek fel a rendőrök az illegális versenyre

2023.01.19. 06:03

Hazánkra vetült a figyelem egy Supercar Fails Instagram oldalra felkerült anyagnak köszönhetően. A néhány nappal ezelőtt feltöltött felvételen jól kivehetően magyar nyelven kommentálják a nézők a látottakat. Egy Audi R8 és egy BMW M4 méri össze erejét a pesti éjszakában, amikor feltűnik egy figyelmetlen driftelő egy Mercedes volánja mögött. Az R8 sofőrjének kellett megoldani a helyzetet, de végül szépet mentett. A helyszín a IV. kerületi Óceánárok utca a Megyeri becsatlakozása közelében. Ami már csak azért is érdekes választás, mert az útburkolat arrafelé nem mondható ideálisnak.

oceanarok

Mivel a kommentelők között többen is a rendőrség jelenlétét hiányolják, megkérdeztük, hogy van-e tudomásuk a felvételen történt versenyről. Ha pedig nem, akkor mihez kívánnak kezdeni a látottakkal.

A rendőrség megírta, hogy bár korábban nem érkezett hozzájuk megkeresés az Instagramon is látható felvétel kapcsán és azzal összefüggésben intézkedés nem történt, hivatalból megindítják a szabálysértési eljárást. Azt is megtudtuk tőlük, hogy korábban is látókörükbe került az Óceánárok utca, ahol korábban három esetben vontak be forgalmikat engedély nélküli átalakítás miatt.