Színjáték vagy tényleg benzint akart tankolni a teslás csaj? Szavazz!

2023.01.20. 11:43

Bizarr videó kering a neten arról, ahogy két hölgy beáll a benzinkútra egy Tesla Model 3-assal és vadul keresik, hogy hol lehet bele benzint tölteni. Mindeközben egy katasztrófaturista lelkesen veszi az eseményeket a telefonjával. Szerintünk azonban itt valami nem kerek és nem csak a tankolásra gondolunk itt.

RED-Delta---Two-women-tried-to-fill-up-a-Tesla-with-gas-[g6-xU1t

A felvétel elején az első csomagtérajtót felnyitva keresik a betöltőnyílást, de elsőre csak egy vonószemet találnak, miközben az egyik nő kezében már ott a töltőpisztoly is. A videót készítő férfi egy ponton túl megunja a kudarcra ítélt keresést és odamegy, hogy felvilágosítsa őket arról, hogy a Tesla Model 3 valójában nem benzines, hanem elektromos.

Aztán az egyik nő elmondja, hogy ez igazából a barátja autója és nem tud róla sokat. Meglepetten fogadja a videós srác mondandóját a Teslák jellegéről és elsőre úgy fest, hogy el is fogadja a hallottakat. Végül azonban mégse így lett: az első csomagtartóban talált egy helyet, ahova be tudta szúrni a pisztolyt – valószínűleg az ablakmosó töltőnyílásáról lehet szó – és bele is tankolt valamennyi benzint.

A képsorok legalábbis ezt mutatják, de az egész egyébként annyira szürreális, hogy bár nem említik a videóban és a leírásban sincs benne, de szerintünk szinte biztos, hogy kamuról van szó. Szerinted kamu vagy valóság? Szavazz!

Te mit gondolsz?

Forrás: InsideEVs