Olyan csúnya autót tervezett a Volkswagen fődizájnere, hogy leváltották - Hírösszefoglaló

2023.01.28. 09:20

Sok a változás a Volkswagen berkein belül. 2022 júliusában új vezérigazgató került a vállalat élére Thomas Schäfer személyében, most pedig a vezető dizájner,  Jozef Kabaň kap új feladatkört. Utódja a Bentley dizájnere, Andreas Mindt lesz, aki február 1-től tölti be a pozíciót.

A Havila Kystruten, egy norvég hajózási cég úgy döntött, hogy a hajóikra nem mehetnek fel se hibridek, se elektromos autók. Az ok pedig az, hogy szerintük ezek tűzveszélyességi szempontból túl nagy kockázatot jelentenek.

A Dacia frappáns húzással reagált a BMW havidíjas ülésfűtésére: egyes brit kereskedésekben ingyen melegvizes tömlőket osztogatnak, hogy aki szeretné, ezzel helyettesítse az ülésfűtést.

Egy eredetileg 2014-es történet szerint Martin Scorsese nem szerette, ahogy a replika kaszkadőrautó tört, így az élethűség kedvéért egy valódi Countach 25th Anniversary lett a kábult illúziókról szóló jelenet áldozata A Wall Street farkasában.

Egy tavaly nyári büntetőfékezéses ügyet zárt le a rendőrség. A vészfékezésre és irányváltoztatásra kényszerítés azonban csak az eseménysorozat első lépése volt. Személyi sérülés nem történt, azonban a baleset okozója nem működött együtt az alkoholszint ellenőrzésében. Sőt, a rendőrök szeme láttára látványosan nagyot kortyolt az anyósülésen várakozó szeszesitalból.