Máris összecsuktak egy GR Corollát

2023.01.31. 14:03

Miután a Toyota megcsinálta a GR Yarist, szinte adta magát, hogy más autókba is belepakolják ugyanazt a remek hajtást és a 300 lóerős turbós benzinest. Ez meg is történt, ez lett a GR Corolla, ami kisebb változtatásokkal megkapta a GR Yaris cuccait.

A kizárólag összkerékhajtással készülő, 304 lóerős hot-hatch-csel biztos nem nehéz megvadulni, de közben azért érdemes vigyázni. Annál is inkább, mivel most felkerült egy fórumba pár kép egy szerencsétlenül járt GR Corolláról. Sajnos egyértelműen javíthatatlan, hiszen a tető és az oszlopok is csúnyán megsérültek, de az autónak ezeken kívül sem maradt sok ép eleme.

Mivel a képek mellé nem tartozik konkrét sztori, ezért csak találgatni lehet a történtekről, de erős a gyanú, hogy valami simán nem adta ki. A képek egy hatalmas, kopár területen készültek, a talajba besüllyedt autó mellett pedig gyanús nyomok láthatók.

Messzemenő következtetéseket pár képből nehéz lenne levonni, de az biztos, hogy a Corolla felborultl. Az sem derült ki pontosan, hogy az eset hol történt, de a képeken látható táj és a Crown Vic alapján az Egyesült Államok egy erős tippnek tűnik.

Forrás: GR Corolla Forum