Hazárd megye lordjai stílusban próbálta meg lerázni a rendőröket egy fiatal lány

2023.02.08. 10:29

Beugrott a járőröző zsaruknak, hogy korábban már intézkedtek azzal a fiatal nővel szemben, akit Budakalászon újra vezetni láttak 2023. február 5-én. Újra, és pont ez volt a gond: a rendőröknek beugrott, pont azért jártak el vele szemben nem is olyan régen, mert jogosítvány nélkül, a vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. Mindenképpen szerették volna megérdeklődni a kishölgytől, változott-e a helyzet azóta, de ő a kék villogó és a hangjelzés ellenére sem mutatott nyitottságot ennek a beszélgetésnek a lefolytatására.

A kergetőzés Budakalászon, a 11-es út közelében vette kezdetét és Dunakeszin ért véget. Üldözés közben egy rendőrautóval is koccant a bánatszürke octaviás lány, de az sem állította meg, hogy ekkor defektet kapott.

Az ámokfutás pedig csak akkor ért véget, amikor amolyan Hazárd megye lordjai stílusban letért az aszfaltozott útról és végül elakadt az autóval. Ekkor még ő, valamint az utasa megpróbáltak futva menekülni, de a sofőrnek ez nem sikerült. T. Annának eltiltás alatti járművezetés és cserbenhagyás vádjával kell elszámolnia a hatóságok felé.