Toronyiránt a körforgalomban és a szántóföldön is

2023.03.04. 10:53

8 kilométer után akadt el a tolvaj a  szántóföldön  az ellopott BMW-vel. Légzsák pukkant, hátsó lökös szakadt, a hátsó tengely pedig köszöni szépen, nincs jól.

Az MKIF Zrt. egy igen szemléletes videót tett közzé arról, hogy milyen nagyobb, kamionokat érintő balesetek történtek az utakon. Egy hét alatt összesen nyolc, nagyobb baleset történt, köztük olyanok is, amik egyértelműen elkerülhetőek lettek volna, így vagy úgy.

Egy spanyol versenypályán történt baleset után jelentette be a Renault Megane tulajdonosa, hogy ellopták az autóját Langreo egy forgalmas utcájáról, amiért a biztosító el is küldött neki nagyjából 4,5 millió forintnyi összeget. A lopás azonban valószínűleg soha nem történt meg, hiszen a Renault addigra már ropira tört, a rendőrség pedig nyomozást indított.

Vége az ingyenes töltögetésnek: március 9-től fizetőssé válik a Tesla Supercharger gyorstöltő hálózata Magyarországon. A gyártó emailben értesítette a tulajdonosokat a változásokról és további teendőkről, de számos részlet még nem ismert.

Elképzelhető, hogy az Egyesült Államokban kötelezni fogják a régebbi hibridek és elektromos autók gyártóit arra, hogy autóik elektromos üzemmódban a gyalogosokat figyelmeztető hangot adjanak ki.

Fél évvel ezelőtt helyeztek ki Miskolcon a váráson áthúzó Szinva patakkal párhuzamos Kiss Ernő utcába egy úgynevezett Traffibox berendezést. A telepítés előtti szűk időszakban egymást követően két halálos baleset is történt, az azóta eltelt hat hónapban viszont semennyi. A berendezést az elmúlt napokban megrongálta valaki.