Jeremy Renner öreg buszokat alakít át a rászorulóknak

2023.03.10. 11:45

Jeremy Renner a Marvel-filmekből és a Kingstown polgármesteréből is ismert színész, aki újévkor horrorisztikus hókotró-balesetével került a hírekbe. Áprilisban viszont jön az új Disney+ sorozata, melyben kiszolgált buszokat alakít át azért, hogy a helyi közösségeknek segítsenek. Ez a Rennervations.

Képernyőfotó 2023-03-09 - 15.52.20.png

Az első évad mindössze négy rész, a széria pedig olyan mellékszereplőket vonultat fel Renner mellett, mint Vanessa Hudgens, Anil Kapoor, a szintén marveles Anthony Mackie, valamint a kolumbiai énekes Sebastián Yatra.

Ebből sejthető, hogy minden epizódnak lesz egy sztárvendége, hiszen a Rennervations a nevadai Renóban, majd Chicagóban, a mexikói Los Cabosban, valamint az indiai Rajasthan városában ment meg egy-egy buszt az állami járműveket pihentető roncstelepről, hogy Jeremy Renner csapata valami hasznosabbat csinálhasson belőle.

Mint ahogy a trélerből is kiderül, lesz itt víztisztítás egy kellően feldíszített Tatával, sportcentrum Chicagóban, valamint rengeteg flexelés, hegesztés, asztalosmunka, festés, ebből adódóan celebek részlegesen spontán bénázása, valamint boldogság és pozitív üzenetek.

Ha valamire költi a Disney+ a pénzét, hát Jeremy Renner buszos jótékonykodására csak nyugodtan. Úgy néz ki, még mókás is lesz. Április 12-n rajtol, úgyhogy egy bő hónap, és már nézhetjük is.