M1-es tömegszerencsétlenség: videókat kérnek a rendőrök

2023.03.15. 11:10

2023. március 11-én, az M1-es autópályán halálos tömegszerencsétlenség történt. A balesetben 41 jármű volt érintett. A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember megsérült – ketten életveszélyes, tizenketten súlyos, huszonöten könnyű sérüléssel kerültek kórházba.

A rendőrség közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása – szakértők bevonásával – megkezdődött.

Ennek érdekében a közlekedési baleseti vizsgálók kérik, hogy az m1baleset@pest.police.hu e-mail címen jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép-, vagy videofelvétellel rendelkezik!

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az előlegek kifizetéséről minél hamarabb intézkedhessen, a rendőrség az érintettek számára soron kívül kiállítja a szükséges rendőrségi igazolásokat.A fenti e-mail címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is.

Forrás: police.hu