Ember a tuning mögött, ezer lóerő felett és némi villany

2023.03.25. 16:28

Megjelent az új limitált kiadású Dodge Challenger! Az új variáns kompresszoros nyolchengerese 1025 lóerőt tud és olyan gyorsan futja a negyedmérföldet, hogy a hatóságok megtiltották az indulását, hacsak nincs rajta fékezőernyő és bukókeret.

Múlt hétvégén rendezték meg a Hungexpon az Auto Motor Tuning Showt, közkeleti nevén az AMTS-t. A show autóit és a mögöttük rejlő embert Bumbi mutatta be.

Az üzemanyagok piaci ára ugyan sokat esett az ársapka kivezetése óta, de továbbra is hatalmas különbségek tapasztalhatóak az egyes kutak árai között.

Túl lassan mentek előtte, így nemes egyszerűséggel oldalbavágta az előtte haladót egy ittas állapotban lévő sofőr Győr-Moson-Sopron Vármegyében. A sztorihoz hozzátartozik, hogy előtte büntetőfékezett is egyet a Seatos, de mivel nem tudott balesetet okozni, alternatív megoldást keresett.

Európában ugyan könnyű az államok közötti autós utazás, sok helyen határellenőrzés sincs, viszont súlyos bírságokkal szembesülhet az, aki nem tájékozódik az egyes külföldi országokban hatályban lévő szabályokról.

Egy hónap sem telt el, de a Magyar Közút újabb munkatársát vesztette el a szolgálat közben. Az M43-as autópályán egy kamionos akkora erővel rohant bele az energiaelnyelővel felszerelt közutas teherautóba, hogy az beleborult az árokba.

Villannyal megy, kínai és annyiba kerül, mint egy jól felszerelt Skoda Fabia, mi az? Hát a SAIC MG4, amit Magyarországon elsőként próbálhattunk ki az elmúlt héten.