43 milliárd forintnyi autó áll ebben a kozmetikában

2023.04.11. 16:24

Azt talán eddig is sejtette mindenki, hogy Dubajban szinte minden elképzelhető. Mondjuk a Burj Khalifa, a Bugatti rendőrautó és a szinte végtelen mennyiségű szupersportautó után magasan van az ingerküszöb, az biztos. Ugyanakkor vannak még így is meglepő, kevéssé ismert helyek arrafelé.

Forrás: NVN Motorworks
Forrás: NVN Motorworks

Például itt ez az autókozmentika, aminek a raktárában nagyjából 125 millió dolláros, azaz nagyjából 43 milliárd forintos értékben tárolnak autókat. A céget NVN Motorworks-nek hívják és az autókozmetika szinte minden területével, illetve raktározással és drága autók állagmegóvásával is foglalkoznak.

A Supercars of London Youtube-csatornán jelent meg egy videó, ahol bejárják az NVN Motorworks dubaji – van egy másik Londonban is – műhelyét. Ahogy az ilyen minőségű helyeknél illik, a szolgáltatás és a helyszín is annyira prémium, amennyire ezt bárki képzelné. Például az igen igényesnek tűnő ügyféltérből rá lehet látni a kozmetikára, ahol az autók készülnek, de több, már kész autót közelről is meg lehet nézni.

Az igazán megdöbbentő rész azonban a cég raktára, ahol olyan autókülönlegességeket tárolnak, amiket elég ritkán lehet egy helyen látni. A Porsche 911 GT2 és a Ferrari 812 GTS látványa is erős, de ezek még a hétköznapibb sportautók a raktár teljes tartalmát nézve.

Olyan érdekességek is megbújnak ott, mint a Bugatti Chiron, a Bugatti Veyron vagy épp a Porsche 918 Spyder. Sőt, lapul még náluk Ferrari LaFerrari és Lexus LFA is. A kiállítóterem is dugig van olyan elképesztő különlegességekkel, mint például Ferrari SP2 Monza vagy McLaren Speedtail.

Forrás: SOL – Supercars of London