Simán elintézte a nagybevásárlást egy bérelt rollerrel

2023.04.12. 10:10

Attól, hogy valamit meg lehet csinálni, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg meg is kell. Például a rolleres nagybevásárlás ilyen dolognak tűnik, hiszen tulajdonképpen kivitelezhető, de nem sok keservesebb műveletet tudunk elképzelni. Bár egyedi és kreatív dolog, azt mindenképp el kell ismernünk.

Forrás: The Flom Family
Forrás: The Flom Family

A Youtube-ra került fel egy olyan videó, amiben egy vállalkozó szellemű arc megkísérli hazaszállítani a heti bevásárlást a Walmartból, méghozzá egy bérelhető rollerrel. A videó elején látszik, hogy rengeteg szatyorral és egy görögdinnyével kell megküzdenie a delikvensnek.

Forrás: The Flom Family
Forrás: The Flom Family

A felkészülés is hosszú perceket vesz igénybe, de úgy tűnik, hogy a videóban szereplő úr nem először csinálja. Nem a roller egyébként az elsődleges szállítóeszköz, hanem ő maga, ugyanis a temérdek szatyrot kis kampók segítségével egy külön övre, illetve a mellényére akasztja, a rollerre nem rak már külön semmit.

A videót egy parkoló autóból készítette valaki, aki végülis segített is a rolleresnek, hogy minden batyu a helyére kerülhessen. A történet vége happy end: az összes szatyor elfért, a férfi pedig műanyag karácsonyfaként lendületesen távozott a rollerrel.

Forrás: The Flom Family / Youtube