A nagy autókat szereted? Akkor ezt imádni fogod!

2023.04.21. 06:10

Az Audi Q7 amúgy sem éppen egy pici autó, de egy őrült kínai fickónak még így sem volt elég nagy - legalábbis nem tudunk másra gondolni azon videó kapcsán, ami ma hajnalban került fel az internetre.

Névtelen.png

A felvételen egy gigantikus méretű, egyelőre még félkész, de menetképes szörnyszülött látható, mely egy első generációs Audi Q7-et formáz. A hatalmas járműnek egyelőre nincsenek ablakai és lámpái sem, de a forma felismerhető, ráadásul a tákolmány meglepetéseket is tartalmaz. Ilyen például az elektromos csomagtérajtó, valamint a hátsó lökhárítóból előbújó létra, melyen át az utastérbe juthatunk.

Somebody from China made a supersized Audi from scratch.
by u/MentalGymnast4269 in WeirdWheels

 Azt sajnos nem tudjuk, hogy a szörnyeteget milyen hajtáslánc mozgatja, vagy hogy milyen alkatrészeket és technikai megoldásokat használtak az építése során, ám a kerekek jó eséllyel valamilyen brutális munkagépről vagy monster truckról származhatnak. Mivel néhány pillanatig látható, ahogy a jármű sofőrje egy kézzel, ráadásul viszonylag könnyen irányítja a monstrumot, egy kormányszervó meglétét is be mernénk tippelni.

Valószínűleg nem létezik racionális válasz arra a kérdésre, mégis miért kezd valaki egy ilyen projektbe, de ez talán nem is baj. Addig örüljünk, amíg vannak ilyen megszállottak.