Felújításdömping az M7-esen, egyelőre nincs pénteki összeomlás

2023.04.21. 17:32

Nagyszabású felújítási munkák kezdődtek az M7-es autópálya számos pontján. Egyes helyeken a szemközti sávokba terelik a forgalmat, máshol oldalanként egy-egy sáv járható.

mkif autópálya lezárás

Az Útinform közleménye szerint:

  • Az M7-es autópályán a Letenye felé vezető oldalon, Zamárdi és a Kőröshegyi völgyhíd közötti szakaszon, valamint Balatonőszöd térségében. A 115-ös km-től a 118-as km-ig, illetve a 130-as és a 133-as km között a Letenye felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.
  • Hasonló munkák kezdődnek a Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa kelet csomópont között. Ott a főváros felé vezető oldalt újítják fel, ezért a járműveket átterelik az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv lesz majd járható.
  • hídfelújítási munkákat végeznek Fonyód térségében a 151-es és a 155-ös km között. A határ felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldal belső sávjára terelik, a főváros felé tartók pedig a külső sávot használhatják."

A Waze adatai alapján jelenleg úgy látjuk, hogy a forgalom a munkálatok ellenére is többnyire zavartalanul halad. Nagyobb tolódásra csak Törökbálint és Zamárdi közelében lehet számítani.