Kiégett kamion a 10-esen, karambol az M1-esen

2023.05.15. 15:23

Az M1-esen a főváros felé Tatánál történt baleset, az M0-son Pécel közelében volt karambol, a 10-es országúton pedig kigyulladt egy kamion. 

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Tata térségében egy kamion egy kisteherautóval ütközött össze, a 66-os km-nél csak a belső sáv járható. Az autópálya ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán is baleset történt, ott a 122-es km-nél kell forgalomkorlátozásra számítani, a torlódás több kilométeres - derül ki az utinform.hu hétfőn pár perccel 15 óra után közétett tájékoztatójábólutinform.png

A M0-s autóút keleti szektorában, az M4-es autópálya felé vezető oldalon, Pécel térségében történt baleset. A 50-es km-nél csak a belső sáv járható.

A 10-es főúton, Nyergesújfalu határában, az 55-ös km-nél kiégett egy kamion. A műszaki mentés miatt félszélességű lezárásra számítsanak, mindkét irányból torlódnak a járművek.

(A balesetekre, torlódásokra vonatkozó információk az említett időpontban voltak érvényesek, később változhat a helyzet. )