Sofőr nélkül vontatták a ripityára tört BMW-t Budapesten, és egyéb idióták

2023.05.17. 14:23

A rendőrség már egy ideje videós elrettentő példákkal mutatja be, hogy mennyi hülye közlekedik az utakon: a formátum neve Pofátlan(tan)ítás, és vélhetően nem kell bemutatni senkinek. Most megjelent a legfrissebb rész, ami a Budapesten dokumentált eseményeket mutatja be. És hát, van baj.

A videóban vannak olyan, szinte már megszokottnak számító képsorok, amikor valaki nem adja meg az elsőbbséget, vagy épp átrongyol a piroson, de ez csak a jéghegy csúcsa. Egy fokkal durvább, amikor egy autóst nem igazán érdekel a haladási irány, ezért simán forgalommal szemben halad, esetleg a szemből jövőknek fenntartott kanyarodósávon előz.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Egy fokkal szokatlanabb, és kevésbé a vezetésről szóló esemény, amikor például egy autóból kiszúrnak egy körözött személyt. Szerintünk a nyertes azonban a furgon után kötött, kukára összetört BMW, amit sofőr nélkül vontattak.

Azt nem tudjuk, hogy mire gondolt a költő, és a képsorokat megtekintve valószínűleg ő maga sem, ugyanis az eleve szerencsétlenül járt E39-nek így még az utolsó útja is igen eseménydús lett. A nagy szedán sofőr nélkül össze-vissza kóvályog az úton – milyen meglepő –, és végül le is tér onnan. A burleszknek is beillő jelenetet végül a rendőrök szakították félbe.

Forrás: Police.hu