Vasárnapi útinform - torlódásokra lehet számítani

2023.05.21. 10:55

Szokásunkhoz híven megosztjuk az ország útjain történt eseményeket.

83-as főúton Gyarmat térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 48-as km-nél a fél útpályát lezárták.

Egy tegnapi balesetben megsérült kamion műszaki mentését végzik a 306-os főúton, Miskolcnál. Az 1-es km-nél a főutat teljes szélességében lezárták. Kerülni Miskolcon keresztül, a 3-as főúton lehet.

Az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri híd felé vezető oldalon, a Maglód és Pécel közötti szakaszon munkavégzés miatt, sávlezárásra és torlódásra számítsanak!

Az M30-as autópályán a Tornyosnémeti felé vezető oldalon Emőd térségében egy korábbi balesetben megsérült kamion műszaki mentése van folyamatban. A 8-as km-nél csak a belső sáv járható.

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon Újhartyán térségében a 39-es és 40-es km között munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. A forgalom a belső sávon halad. Torlódik a forgalom.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 16-os jelű, az M0-s autóút csomópontjánál lévő lehajtó ágat lezárták, mert burkolatot javítanak. Helyette, a 14-es jelű Budakeszi/Törökbálint csomópontnál lehet lehajtani. (90412-es jelű ág)

Az M4-es autóúton, Albertirsa térségében az 52-es és az 55-ös km között, Budapest felé helyreállítási munka miatt továbbra is zárva tartják a külső sávot. Szolnok felé mindkét sáv járható. 

Forrás: utinform.hu