Karambol karambol hátán, dugó dugó hátán

2023.05.25. 10:53

Több baleset és aszfaltozási munkák akadályozzák a közlekedés az ország útjain. 

Az M0-s autóút keleti szektorában az M3-as autópálya felé vezető oldalon Gyál térségében négy személyautó ütközött össze. A 33-as km-nél a belső sávot lezárták. A torlódás több kilométeres - közölte csütörtökön negyed 11-kor az utinform.hu. 

A kép illusztráció
A kép illusztráció
  • A 2-es főúton Hont közelében egy személygépkocsi motorossal ütközött össze. A 74-es km-nél a forgalom egy sávon irányonként váltakozva halad.
  • A 7-es főúton, Székesfehérvár határában a 61-es km-nél a városközpont irányban egy műszaki hibás személyautó okoz forgalmi akadályt, illetve útszűkületet.
  • Békéscsaba északi elkerülő szakaszán a 44-es és 470-es főút kereszteződésében a körforgalomban aszfaltoznak. A forgalmat jelzőőrök irányítják. A torlódás minden irányban jelentős. Ezért aki teheti válasszon másik útvonalat és kerüljön a városon keresztül.
  • Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Budaörs határában a 14-es és a 16-os km között a külső sávot elkerítették a járművek elől aszfaltozás miatt. De a Tópark lehajtó, majd az 1-es főúti kihajtó, és az M0-s autóúti kijárat is használható marad. Fontos információ az M0-s autóútra tartóknak, hogy a terelés elején maradjanak a belső sávban.
  • Az M7-es autópályán a Letenye felé vezető oldalon Szabadbattyán térségében a szalagkorlátot javítják. A 68-as és 69-es km között a külső sávot lezárták. 
  • Este 22 óráig a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Felsőnyárád–Ormosbányáról több alkalommal, megkülönböztető jelzés nélküli barnakőszén szállítmányok közlekednek Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés és Csongrád-Csanád vármegyék főútjain. 

Az fentiek az adott időpontban - csütörtökön negyed 11 körül - voltak érvényesek, később változhat a helyzet.