A gólya elvitte a Jimnyt, a ruszik összetörték a limuzint a kínaiak pedig legyártották az autót

2023.05.27. 17:29

„Egy provokátor aki körbejárja a falut, és azt csinál, amit akar” – így jellemezte a falu egyik gólyáját egy felsőcsernyei lakos. A helyiek beszámolói szerint az állat több autót is megrongált az utóbbi időben.

Európában nem lesz kapható, de hatalmas mennyiségű előrendelést szedett össze az új Suzuki Jimny, amit főként az indiai piacra szánnak.

A NIO ET7 a kínai autógyártás csúcsa. Hogy mire is képes egy ilyen jármű, azt hosszasan elemeztük videós anyagunkban.

Bemutatták az új Opel Corsát. A ráncfelvarással a Corsa illeszkedik a márka jelenlegi dizájnportfoliójába, illetve az elektromos verzió akkucsomagját is felfrissítették.

A ruszkik nekiugrottak luxusautót faragni, csak éppen az ütközésvédelem nem sikerült a legjobbra. Egy Volvoval csattant az Aurus, az eredménye pedig annyira ciki volt, hogy sebtiben le kellett takarni ponyvával.

Szépen lassan táncolnak ki az európai országok az Euro 7 mögül, mivel az egyesek szerint megrengetheti az egyik legfontosabb ipari ágazatot, az autóipart.

A hónap elején változott a gyorshajtási bírságolás rendje. Hogy ez gyakorlatban mit jelent, arról már több sajtótájékoztatót is tartottak, fontosnak láttuk összefoglalni a részleteket.