Útinform: M9-es lezárva, baleset a 4-es főúton, felújítások az M3-ason és az M4-esen

2024.04.02. 16:55

Több baleset nehezíti a közlekedést ma Magyarország útjain, de a tavasz szokásos útfelújítási munkálatai is befolyásolják az autósok életét. Íme az Útinform mai jelentésének legfontosabb pontjai.

"Az M9-es autóúton, az M6-os autópálya csomópontjában több jármű karambolozott, a 2-es és a 3-as km között a forgalmat megállították.

A4-es főúton, Debrecen belterületén egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze. A Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 225-ös km-nél a külső sávot lezárták."– írja a weboldal.

Képernyőkép 2024-04-02 163958.png

"Az egyik munkavégzés kapcsán a Polgári csomópontot és a 183-as km-nél lévő Görbeházi benzinkutas pihenőt is lezárták, a másik munka miatt a 214-es km-nél lévő Kálmánházi pihenő nem használható, és itt sem lehet a benzinkútra kihajtani. Tankolási lehetőség csak jóval előtte, a 106-os km-nél, a Rekettyés pihenőhelynél (MOL), majd a 142-es km-nél, a Geleji pihenőhelynél lévő töltőállomáson (Shell) van."

A mai nappal kezdetét vette az M4-es autópálya Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak felújítása is, melyek miatt "forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni! Az első ütem várhatóan április 7-én (vasárnap) fejeződik be. Kérjük, hogy a terelések mellett fokozott figyelemmel haladjanak el!

Az első ütem során, az M0 autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ág került lezárásra. Így a repülőtér ezen a héten, az M0 autóút felől közvetlenül nem lesz elérhető, tovább kell haladni Budapest irányába és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban visszafordulva, Budapest felől lehet megközelíteni a légikikötőt."