A fürdőzők tolták ki a tóba ragadt Cybertruckot

2024.07.05. 14:54

  • Tóba ragadt egy Cybertruck Szlovákiában.
  • A tulajdonos a teherautója gázlóképességét szerette volna kipróbálni.
  • A tó fürdőzői mentették ki a nehéz pickupot a szorult helyzetből.

Egy újdonsült cseh Cybertruck tulajdonos úgy döntött, hogy a szlovákiai Dunajská Lužná községhez közeli tóban kipróbálja, hogy a háromtonnás járműve, a gyár ígértének megfelelően, ki tud-e mászni egy fél méteres vízből.

A nehéz teherautó azonban nem tudott megbirkózni a feladattal és besüppedt a kavicságyba. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy több fürdőző és járókelő is végig nézte a mutatványt, így ők a pórul járt Tesla segítségére tudtak sietni. Kiásták a kavicsokat és fadeszkákat helyeztek a kerekek alá, majd végül kitolták a tóba ragadt teherautót.

1
Fotó: spectator.sme.sk / spectator.sme.sk

A huntinspeed.sk portál azt írja az esetről, hogy a tulajdonos a Cybertruckjának gázló módját szerette volna kipróbálni, amelyet a gyár szerint 80 centiméteres mélységig legyőz a pickup. Ebben az esetben csak egy fél méteres vízben szerette volna kipróbálni a cseh tulajdonos a Cybertruck gázlóképességét, de ez jól láthatóan nem sikerült.

Ez két okból is óriási blama a Teslának. Egyrészt azért, mert sokszor hangsúlyozza a gyártó, hogy Cybertruck apokalipszisálló, ezért mindet kibír és minden is átmegy. A másik, hogy ez már a sokadik olyan eset, amikor egy Tesla pickup elakad a terepen. Szóval, ha a túl szeretnénk élni a világvégét, akkor semmiképp ne egy Cybertruckra bízzuk az életünket.

(via: huntinspeed.sk)