Hyundai Elantra kémfotó

2004.12.01. 14:34

Tesztelés közben kapták lencsevégre a Hyundai középkategóriás modelljének egyik prototípus-példányát. Az álcázás ellenére jól látható, hogy az új típus egyben új egyéniség is. Nem sok köze van az elődmodellhez, talán csak az első lámpák vonala lehet ismerős, a hűtőmaszk furcsaságát viszont elfelejthetjük végre: a tesztautó orra arányosan morcos képet mutat. Az autó műszaki megoldásairól egyelőre elég keveset tudunk. Igen valószínű, hogy a típus már a Hyundai új motorgenerációjával érkezik, amelyet részben a DaimlerChryslerrel és a Mitsubishivel közösen fejlesztenek. Emellett az autó padlólemeze is teljesen megújul. Úgy tudjuk, a típust Dél-Koreában már 2005-ben bemutatják, Észak-Amerikába és Európában azonban legkorábban 2006-ban érkezhet meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.