Jövőre jön a felújított Range Rover

2004.12.02. 15:28

A Land Rover luxusmodellje állítólag már a jövő év elején megújulhat. Az L322 néven futó típus külsőre alig különbözik a jelenleg futó változattól, mindössze a hűtőmaszk újul meg, és néhány apró részleten változtatnak. A modellfrissítés elsődleges célja ugyanis a BMW alkatrészek kiirtása az autóból: ennek jegyében mind a motortérből, mind az autó belsejéből eltűnnek a régi tulajdonosra utaló nyomok. A négyliteres V8-as helyére a Land Rover új 4,4 literes motorja kerül, a háromliteres BMW-dízelt pedig a 2,7 literes V6-os PSA-Ford turbódízel motor váltja fel. Az új motorokhoz várhatóan új váltók társulnak majd, az utastérben pedig eltűnnek a német eredetű kapcsolók, és a Jaguarnál illetve a Land Rovernél használtakra cserélik a navigációs rendszert, valamint a szórakoztató és kommunikációs rendszer elemeit. A hírek szerint a megújult Range Rover akár már januárban bemutatkozhat, a forgalmazást kezdése pedig 2005 közepére várható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.