Egymillió Chevrolet/Daewoo 2005-re?

2004.12.10. 13:30

A GM-Daewoo egy év alatt 11%-os növekedést remél. A mifelénk mostanság Chevrolet néven parádézó autókból az idén az előrejelzések szerint legalább 900 ezer fogyhat, elsősorban a Kalos és a Lacetti típus népszerűsége miatt. Az idén készült autók mintegy 80%-át exportálták, így vagy Észak-Amerikában, vagy Európában találnak gazdára Chevrolet, illetve Suzuki néven, és csak a maradék mintegy 180 ezer maradt Dél-Koreában Daewoo márkanéven. A 2005-re beütemezett növekedést is az export révén szeretné elérni a cég. Sokat várnak az európai névváltoztatástól is, és persze az európai és amerikai vásárlók növekvő spórolási kedve is a viszonylag olcsó típusoknak kedvez. Emellett a növekedést segíthetik az új modellek is, többek közt a megújuló Matiz, ami prototípusként már az idén Párizsban látható volt , és amit várhatóan az év közepétől kezdenek el forgalmazni Európában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.