290 ezer dízelmotoros modellt hív vissza a VW

2004.12.13. 11:35

A visszahívás az 1,2, 1,4 és 1,9 literes dízelmotorokkal felszerelt, 2004 márciusa és augusztusa között készült VW, Audi, Skoda és Seat márkájú autókat érinti. A felsorolt motorok üzemanyag-szivattyújának fedelén az egyik csavar hajlamos kilazulni, így az autóból elkezdhet szivárogni a gázolaj. A VW szóvivője szerint mindez további problémát nem okoz, és a visszahívás során gyorsan orvosolható a szivárgás. Az akcióban szereplő motorokat igen sokféle modellben kínálják, így a hiba érinti a VW Lupo, Polo, Golf, Bora, Passat, Touran, Sharan, T5, Caddy és Beetle típusok egyes példányait, de a visszahívás során átvizsgálják a dízelmotoros Audi A2, A3, A4 és A6, a Skoda Fabia, Octavia és Superb, illetve a Seat Ibiza, Cordoba, Leon, Toledo, Alhambra és Altea modellek egy részét is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.