Concept X: új terepjáró-tanulmány a Suzukitól

2004.12.17. 11:48

Detroitban lesz látható a következő Suzuki terepjáró előfutára január 10-től, de a japánok már most közszemlére tettek egy vázlatot és egy virtuális modellt az autóról. A kiadott sajtóközlemény szerint a Concept X-et - amelyből hamarosan szériamodell lehet - elsősorban az amerikai vásárlóknak tervezték. Pontos adatokkal egyelőre nem szolgál a szöveg, de azt megtudhatjuk belőle, hogy az orrába épített V6-os lóerők tekintetében kategóriaelső, a formaterv izmos stílusú, az autó tervezőit pedig a kaland késztette a tervek elkészítésére. A Suzuki marketing-gépezetének ámokfutását félretéve a Concept X szériaváltozata valószínűleg a Grand Vitara váltómodellje lesz, amit a japán cég a jövő év során mutat be, feltéve hogy a tanulmány megfelelő fogadtatásra lel a Detroit Motor Show látogatóinak körében.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.