Anglián kívül is bemutatkozik a CityRover

2004.12.22. 11:36

A korábbi híresztelések ellenére az MG-Rover és a Tata továbbfejleszti közös kisautóját, és 2005 tavaszától egész Európában bemutatják a Tata Indicán alapuló modellt. A 2005-ös évjáratú CityRoverek legnagyobb újdonsága a dízelmotoros változat bemutatása lesz, de emellett a versenyképesség növelése érdekében az árak is alacsonyabbak lesznek: az alapmodellt Nagy-Britanniában már 5995 fontért, azaz átszámítva alig több mint 2,1 millió forintért meg lehet kapni. A balkormányos változatok árairól egyelőre nem nyilatkozott az MG-Rover, ahogy egyelőre a dízel-változat műszaki paraméterei sem ismertek. A Tata és az MG-Rover közleménye szerint a jövő évi modellfrissítés után is tovább folytatódik a típus továbbfejlesztése, amelyben a britek a jövőben aktívabb szerepet vállalnak, így elképzelhető, hogy végre az MG-Rover motorjai is bekerülhetnek a CityRover orrába.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.