DaimlerChrysler: egységes hálózat Európában

2000.11.10. 18:09

A DaimlerChrysler (DC) egyesíteni készül európai és amerikai márkáinak értékesítési hálózatát az Öreg Kontinensen. Az elsődleges cél, hogy minél több Chrysler típust adjanak el, bár az összevonás hosszú távon némi megtakarítást is hoz majd. A terv az, hogy a két márkát továbbra is különálló autószalonokban értékesítik, ám a két kereskedés egymás mellett helyezkedne el. Így közösek lehetnek a kiszolgáló létesítmények (raktár, szerviz, adminisztráció), ráadásul - a legalábbis a DC vezetői szerint - a fejekben jobban összekapcsolódnának a Chrysler-Jeep termékek, és a Mercedes által képviselt minőség. Ez utóbbi elképzelés azonban eléggé irreálisnak tűnik, hisz a Chrysler autói eddig sem legendás megbízhatóságukról voltak híresek.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.