Koncepcióautók a GM-től

2000.11.13. 19:17

 
   

Hét új koncepcióautóról közölt számítógéppel készített képeket a General Motors, melyeket a jövő év elején láthat először élőben a nagyérdemű. Az érdekes formájú járművek nagyobb része az aktuális divatnak megfelelően többcélú jármű, így a Caddillac Vision és a GMC TerraCross két hobbiterepjáró-tanulmány, a Pontiac Rev öszkerékhajtású, emelt hasú sportos jármű, a Chevrolet Borrego dinamikus hatást keltő kisteherautó. Egyedül az Oldsmobile O4, és a Buick Bengal emlékeztet valamelyest hagyományos autóra, bár ezek meg sportos vonásaikkal hívják fel magukra a figyelmet. Némiképp kilóg a sorból a Hummer H2, amely a hatalmas terepjáró-monstrumok kisebb, utcai használatra alkalmas változata.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.