Itt az új TotalCar

2005.03.01. 07:37

Fontos új szolgáltatások, áttekinthetőbb és szebb dizájn, ragyogóbb szőrzet, kedvezőbb ár. Megérkezett az ötéves TotalCar új ruhája.

Hat éve sehol se voltunk, ma pedig a TC a haza legnépszerűbb autós villanymédiuma. A gyarapodás közben kinőttük az eddigi dizájnt, a temérdek rovatnak, cikknek, hírnek, szolgáltatásnak és fórumnak szűk és kusza volt már.

A mostani változatban senki se fog eltévedni, és semmi sem vész el. Az új fejléc menüje egyszerű, és jobb szélén alapos kereső található, mellyel végre bármit kitúrhat a 13 055cikket és 93 tévéadást tartalmazó archívumból.

És ez messze nem minden

Az újdonságok legfontosabbika a TotalCar Népítélet beindítása. A Népítéletet célja, hogy olvasóink valós felhasználói tapasztalatokat írhassanak és olvashassanak konkrét autókról. Ha szorgalmasan és őszintén írnak bele, a Népítélet segít mindenféle városi legendától és rémséges előítélettől független, okos döntést hozni az autóvásárlásra készülőknek.

Népítélet nyereményjáték

Az első 1000 ítéletből kiválasztjuk a legjobbakat, és köztük 20 darab dedikált Best of Totalcar könyvet sorsolunk ki. Jó ítéletnek az objektív, reálisan értékelt és gondosan, alaposan megírt verdikt számít. A válogatással és a sorsolással nem várunk 1000-ig, minden 100-ik ítélet után kiosztunk két könyvet.*
* a játékban való részvételhez meg kell adnia egy email címet, amin elérjük

Nagyon hiszünk abban, hogy a Népítélet fontos és hasznos szolgáltatás. Ezért a sikere érdekében megtesszük a magunkét: a szerkesztőség minden tagja megírja és frissíti benne saját autója ítéletét.

A másik nagy újdonság a szépséges és funkciógazdag újautó-adatbázis, melyet a címlap bal sarkáról, vagy az Adatok menüpontból érhet el. Bármilyen autót bármilyen másikkal összehasonlíthat, bármilyen szempont alapján. Vagy kiválaszthat egyet, ami tetszik, és automatikusan megkerestetheti az összes hasonlót. Mindez persze nem ilyen rózsaszín: a feltöltéssel még nem végeztünk, egyelőre a magyarországi kínálat 1/3-ánál tartunk. Épp csak. De egy hónapon belül ragyogni fog, addig is lehet kutakodni, tesztelgetni.

Sőt

Átalakultak a cikkoldalaink is. A továbbiakban a cikk mellett mindig a kapcsolódó adatok/cikkek/ajánlatok lesznek láthatók, ahogy haladunk előre az archívum feldolgozásával, egyre nagyobb számban. Ha tehát cikket olvas, a fél szemét mindig tartsa a jobb hasábon.

Kedves olvasó! Nyomja tövig az egerét, csapassa a billentyűzetet, böngésszen, nevessen, tájékozódjon, ítélkezzen, fogyasszon minket továbbra is egészséggel.