Ítél a nép

2005.03.04. 13:18

Forradalom, dicsőség, halleluja! Amikor 3 nappal ezelőtt elindítottuk a Népítéletet, vérmes reményeink voltak. Azt azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a hét utolsó munkanapjára több mint 1000 ítélet sorakozik majd adatbázisunkban olvasóink autóiról. Kedves olvasók, maguk géniuszok, csodálatosak.

Definíció szerint

A Népítéletet célja, hogy olvasóink valós felhasználói tapasztalatokat írhassanak és olvashassanak konkrét autókról. Ha szorgalmasan és őszintén írnak bele, a Népítélet segít mindenféle városi legendától és rémséges előítélettől független, okos döntést hozni az autóvásárlásra készülőknek.

Azt pedig még most is alig hisszük el, hogy az amúgy is túlnyomóan alaposan megírt és racionálisan értékelő ítéletek sorában felbukkan egy kiváló korrajz , egy letaglózó terjedelmű disszertáció és egy túlnyomórészt rímelő vers .

Ezekfelett érzett örömünkben ígéretünkhöz híven máris kisorsoltunk a legrészletesebb, legszórakoztatóbb vagy épp legszívszorítóbb írások közül 20 darabot, minden századik ítélet után kettőt, a szerzőket pedig megjutalmazzuk egy-egy Best of Totalcar kötettel . A nyerteseket villanylevélben értesítjük, de hogy előre ihassanak könyvük borítójára, íme névsoruk, de legalábbis email-címük domainmegjelölés nélkül:

bekefig@, vendome@, agmolnar@, eugen@, krobby99@, beszedes@, wunderkind@, nemkene@, barnamaci@, gallistv@, snowman1717@, cyco@, petya@, csiro@, marsellus@, kordasz@, foki@, jozsefbiro@

Ítélkezzenek még, tapasztalatból sose lehet elég. Ajánlatunkat fenntartjuk: Kiválasztjuk a legjobb írásokat, és köztük ötven ítéletenként 1 darab dedikált Best of Totalcar könyvet sorsolunk ki. Jó ítéletnek az objektív, reálisan értékelt és gondosan, alaposan megírt verdikt számít. A válogatással és a sorsolással nem várunk 2000-ig, minden 100-ik ítélet után kiosztunk két könyvet.*

* a játékban való részvételhez meg kell adnia egy email címet, amin elérjük