Bemutatták az új Hyundai Accentet

2005.03.25. 09:31

A Hyundai New Yorkban leleplezte az alsó-középkategóriás Accent jövő évi változatát. Az Accent hossza és tengelytávja 5 centit nőtt, 2,5 centivel szélesebb és 7,5 centivel magasabb elődjénél. Egyelőre egyféle, GLS-felszereltséggel kerül forgalomba, az autóhoz alapáron kínálják az első, oldalsó és függönylégzsákokat; a biztonsági öveket előfeszítővel és erőhatárolóval szerelték. Szintén az alapfelszereltséghez tartozik a CD-lejátszós hifi-berendezés, az állítható kormány, a halogén fényszórók, valamint az osztottan dönthető, középen két pohártartót tartalmazó könyöklővel ellátott hátsó ülés.

Kívülről a színre fújt tükrök, kilincsek és karosszéria-elemek varázsolják vonzóbbá az új Accentet. A kényelmi csomag megvásárlásával elektromos ablakokat, fűtött külső visszapillantókat, kulcsnélküli bejutást biztosító centrálzárat és hat hangszórót kapunk. Az autót egy új, változó szelepvezérlésű 1,6-os hajtja, 110 lóerős csúcsteljesítményét alapesetben ötfokozatú kézi, igény szerint négyfokozatú automata váltón keresztül juttathatjuk a hajtott első kerekekre.
Az új Accent ősszel érkezik Európába, addigra valószínűleg az ötajtós karosszéria is elkészül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.