Quattroporte-változatok Frankfurtban

2005.08.01. 10:22

A négyajtós luxuslimuzin két új változatával jelentkezik Frankfurtban a Maserati. Az elegáns utazóautó és az országúti fenevad szerepében egyaránt jól teljesítő modell új változataiban a két eltérő karakter legjellemzőbb vonásait erősítették fel. Az Executive GT azoknak készül, akik az exkluzív megjelenést és kényelmet helyezik előtérbe a sportos tulajdonságokkal szemben:

a beltérben használt anyagok és színek a legigényesebb ízlést is kielégítik. Krómozott hűtőrács, oldalsó légbeömlők és márkajelzés kerültek a 9-küllős, 19 colos alufelnikre állított autó karosszériájára. A belteret fa és bőr kombinációjú kormánykerék, Alcantara-tetőkárpit és további kényelmi extrák, többek között állítható hátsó ülés és fából vagy titánból készülő lehajtható asztalka teszik igazán különlegessé.

A teljesítmény és a sportos menettulajdonságok megszállottjainak készül a Sport GT-változat. Belsejében a szénszálas burkolatok dominálnak, sportos háromküllős kormány, bőrborítású kézifékkar és alumínium pedálok teszik teljessé az összképet. A vezetési élményt a 35%-kal gyorsabb kapcsolást biztosító szoftverfrissítés, a sportosabbra hangolt kipufogórendszer, és a felfüggesztést és lengéscsillapítókat kontrolláló Skyhook-szoftver keményebb beállítása fokozzák.