HVTM: a terepkupé-pályázat eredményhirdetése

2005.08.08. 12:46


3. helyezett: Nissan Murano Tourer Coupe

A HVTM júliusi virtuáltuning-pályázatán a versenyzők választhattak, hogy kupészerű terepjárót, crossovert építenek, vagy terepjáróból kiindulva, azt teljesen átalakítva utcai sportkupét küldenek versenybe. A 24 tuner által beküldött 32 autónak bő kétharmada terepkupét épített, a dobogós helyeken mégis sportkocsikat találunk – talán mégsem valók a kupék terepre?


2. helyezett: Infiniti FXC45

Lássuk a legjobbakat! A 6. helyezett András inkább aszfaltra, mint terepre való Infiniti SC45 kupéja lett. Őt a két legjobb crossover előzte meg: egy Porsche SUV-Coupe pdanevtől, amely egy Cayenne és egy Carrera öszvére, és pont így is néz ki, valamint gabesz BMW X5 Coupéja. Bronzérmesünk mongra egy igazi utcai sportkocsival, a Nissan Murano Tourer Coupéval, a második helyet pedig Hammer Infiniti FXC45 grand turismo autója szerezte meg.


A győztes: BMW M5 Coupe

A legjobbnak egy BMW M5 Coupe nevezetű, valójában X5-alapú, utcai sportkocsit, észt pályázónk, matu07 autóját találta a HVTM tunereiből álló zsűri. Gratulálunk a győzelemhez!
Augusztusi pályázatunkon a Maybach példáját követve a múlt század első felének legendás gyártmányait próbálják meg modern formában feléleszteni a virtuáltunerek. Jöjjenek a Cordok, Delage-ok, Horch-ok! Részletek a pályázat rovatban.