Nyolcadik utas a Citroën C2

2005.08.19. 12:21

Az alien-filmek földön kívüli parazitái ihlették a brit SQ Plus legújabb kreációját, amely valószínűleg az egyik legdrágább létező Citroën C2-es. A Manchesterben működő kis tuningcég elsődleges célja egy Alpine hangrendszer beépítése volt, de az angol fiúk nem végeztek félmunkát.


Galéria - kattintson a képre

A rosszindulatú idegeneket mintázó festés belül is folytatódik, ahol a sok kék neon, a 11 erősítő és a 15,78 kilowattnyi hangteljesítményt leadó 20 hangszóró - ami egy átlagos éjszakai szórakozóhely zeneellátását is könnyedén megoldhatná - mellé már csak egyetlen ülést helyeztek el, pont az autó középvonalába. Ebből irányítható az átalakított C2-es egy, a repülőgépekéhez hasonló szarvkormány segítségével. A vezető így igazán nehezen használhatná a tükröket, így ilyenek nincsenek is az autón, helyettük kis kamerák képeit figyelheti a sofőr az előtte terpeszkedő LCD monitorokon.

Az átalakításokkal együtt az űrbéli C2 VTR összesen 108 ezer angol fontba, vagyis napi árfolyamon átszámítva csaknem 39 millió forintba került, de a készítőknek valószínűleg bőven megérte, hiszen egy ilyen referenciamunkát látva nyilván sokkal több lesz majd a fizető ügyfél.