Concours D’Elegance – HVTM eredményhirdetés

2005.09.09. 11:51

Talán eddigi legnehezebb pályázatát írta ki a HVTM, amikor régi kihalt márkanevek modern vonalú típusokban történő feltámasztását tűzte ki célul. Reméltük, ha a Mercedes megcsinálta a Maybach-hal, a VW pedig a Bugattival, akkor a virtuáltunerek javának is sikerülhet más, patinás, de már rég nem létező gyártmányokkal.

A beérkezett pályaművek mindenesetre felülmúlták a várakozásokat, szép számban jöttek Auburnök és Cordok, Delage-ok és Delahaye-ek, Duesenbergek, Horchok és Talbot-k, de akadt egy-egy Alta, Brewster, Hispano-Suiza, Packard és Ruxton is. Ma már kissé idegenül csengő nevek, de a klasszikus autók szerelmesei be tudják azonosítani őket.

A hatodik helyet mongra Delage Eclipse típusa kaparintotta meg kissé lemaradva KiVi Talbot Lagojától , amely viszont alig kapott ki Sezlony Hispano-Suiza kupéjától . A bronzérmet Döme Alta Roadstere érdemelte ki, az ezüstöt, pedig a VSP Design új Duesenbergje . A pályázatot – sokadik alkalommal – Jakusa nyerte egy retrofuturisztikus Delahaye kupéval . Gratulálunk a győztesnek, és a többi résztvevőnek! A nyereményeket hamarosan postázzuk.

Szeptemberi „Nagy zene” című pályázatunkon kombiba vagy egyterűbe épített hifit várunk a versenyzőktől, a nyertest egy VW Concept Microbus modellel és egy Best of Totalcar könyvvel jutalmazzuk.

Az eredmények megtekintéséhez kattintson ide