Techart Cayman: finoman brutális

2005.11.30. 15:27

A TechArt az elsők közt csapott le az új Porsche kupéra. A német Porsche-specialista eddig is visszafogott, ízléses munkáiról volt híres, és most sem okozott csalódást.


Galéria - kattintson a képre

Az első lökhárító és a küszöbök megtoldásával, valamint hátul egy kis diffúzorral sikerült jóval látványosabbá tenniük a Caymant, bár az összhatás teljességéhez kétségtelenül szükség van a feketére fényezett, 20 hüvelykes keréktárcsákra, és a rájuk szerelt, elöl 235/30-as, hátul pedig 305/25-ös gumiabroncsokra. A futóművet is csak minimálisan módosították. Az autó az ültetőrugóknak köszönhetően 30 mm-rel kerülhet közelebb az aszfalthoz, de ezt a beavatkozást is inkább csak a látvány kedvéért követték el.

Az Essenben kiállított autó persze még egyáltalán nincsen készen, csak a látványelemek kerültek a helyükre. A TechArtnál már dolgoznak a sportfutóművön, egy hatásosabb fékrendszeren, és persze egy igazán erős motoron is. Az eredeti 3,4 literes motort 3,8 literesre fúrják fel, így a hathengeres boxer az eredeti 295 helyett 370 lóerőt adhat le.