Vulgáris rendszám

2000.12.12. 16:57

 
   

Technikai szerkesztőnk híre: Izgalmas képre bukkantam levelesládámban, mely mellékelve látható (úgy tűnik a Margit körúton készült az esti csúcsban). A Frankón feltették a kérdést: Ilyet is lehet?! Mivel rendszámőrült és a Totalcar Egyedi rendszámok rovatának vezetője vagyok, azonnal elkezdtem nyomozni az ügyben. A magyarországi rendszámok gyártóját megkérdezve azt a választ kaptam, hogy ezen kombináció a tiltott szavak listáján van, így a kép sajnos hamisnak, retusáltnak bizonyult, tehát ilyet nem lehet. Ellenben az Egyedi rendszámok rovatban megtalálhatóak a QRT-001, QRT-002, QRT-003, BUGYI-1, CUNI-01 rendszámok, melyek teljesen legálisak. Amennyiben érdekes rendszámról van képe kedves olvasónk, tisztelettel várjuk azt a fuge@totalcar.hu címre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.