Látszólagos autók egy csokorban

2006.01.13. 13:25

A virtuális tuning önmagában nem ördöngösség, egy kis gyakorlással elég magas szintre küzdheti magát az ember. Ennek ellenére néha az sikerült egy-egy olyan pályázatot kiírnunk, amibe beletörik a tunerek fotoshopja.

A tavaly decemberi pályázat három autójának tuningja, átalakítása önmagában is sok munkával járt volna, a nehézséget az jelentette, hogy az autókat egy képen kellett elhelyezni, lehetőleg figyelembe véve a megvilágítás irányát, módját, a tükröződéseket stb. A feladatra - még meghosszabbított határidővel is - csak hat jelentkező akadt.

Közülük _GreG_ csupa Lexus IS-ből álló csapata a rohammunka ellenére sikeresen begyűjtötte a bronzérmet. A második helyet msl Mondeo kupét, Passat Cabriót és Audi A8 tuningot felvonultató képe kaparintotta meg. Az első helyre szoros versenyben a Modell & Hobby nyereménymodelljeinek (Alfa GT, 6-os BMW, Mercedes SLK) őseit feldolgozó csoportkép került Hammer saját műhelyéből.

Így az egyik nyereményautó és a Best of Totalcar-kötet házon belül marad, a másik kettőt hamarosan átveheti a gazdája. (A könyvet, mivel nem az első példány, valószínűleg kisorsoljuk a szombati hvtm-találkozó résztvevői között.)