Audi Allroad: az első fotók

2006.02.24. 11:33


Galéria - kattintson a képre

A Genfben bemutatkozó A6-os alapú szabadidőautón nem változtattak sokat a tavalyi tanulmány-változathoz képest. A műanyag sárvédőívek és a lökhárítók alsó fele ugyan fekete lett a szériaváltozaton, valamint a különleges fényszórók és gumiabroncsok helyére is egyszerűbb elemek kerültek, de a többi díszítőelem a helyén maradt.

Az Audi hivatalos sajtóközleményét egyelőre nem olvashattuk, csupán néhány fotó szivárgott ki, így az autó műszaki megoldásait illetően kénytelenek vagyunk pletykákra hagyatkozni.


Galéria - kattintson a képre

Úgy tudjuk, még a hasmagasságot a terepviszonyoknak és a sebességnek megfelelően állító légrugózás is megmarad, így az A6 Avant Quattróra épülő modell terepen is egész jól boldogulhat. A fotókon látható autón a felirat arról árulkodik, hogy lesz egy 3 literes, V6-os dízelmotorral felszerelt változat, de úgy tudjuk, ez csupán az egyik alapmodell lesz. Várható még egy 3,2 literes benzinmotorral felszerelt változat, valamint egy benzines és egy dízel-V8-as is.

A bizonyosságra persze nem kell túl sokat várnunk: a bemutatót a jövő hét elején tartják a Genfi Autószalonon, ahol várhatóan minden kiderül a típusról.