Kabriót a tapétára

2006.04.05. 11:55

A HVTM legújabb pályázata a tunerek általános grafikusi képességeit is próbára teszi, ugyanis a virtuáltuning ezúttal csak a kezdet, a kész járművekből háttérképet kell komponálni.

A háttérképrajzolás külön műfaj, sajátos szabályokkal, reméljük, hogy a pályázat során kiderül, melyek is ezek. Részünkről csak annyi a megkötés, hogy a fő téma egy nyitott autóból készült virtuáltuning legyen, és szerepeljen a képen az eredeti autó is. A képeket április 30-ig várjuk a pályázat rovatban részletezett feltételeknek megfelelő módon. A legjobb tapétarajzoló jutalma egy Best of Totalcar kötet és egy BMW Z8 modell. A második helyezett egy Mercedes SLK-t, a harmadik egy VW New Beetle kabriót kap ajándékba. Az 1:24 méretarányú modelleket a Modell & Hobby ajánlotta fel a dobogós helyezettek számára.

A VT Masters 2006 harmadik futamán egy sárga Lamborghini Murcielagóval gyűlik meg a versenyzők baja: a kötetlen feladat szerint bármit alakíthatnak rajta április 15-ig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.