Nissan marad a GT-R

2006.04.13. 11:25

Carlos Goshn lelombozta az Infiniti-kereskedőket New Yorkban: kijelentette, hogy a készülő sportkocsi a világ minden táját a Nissan jelvényét viseli majd. Az Infinitinél abban reménykedtek mind a mai napig, hogy Észak-Amerikában, és mindenütt, ahol a luxusmárka megjelenik, a luxusmárka égisze alatt dobják piacra a GT-R típust. Valahogy úgy, ahogy annak idején a Honda az NSX-et, amely Amerikában Acura, mindenütt másutt Honda jelvényt viselt. Goshn azzal indokolta a döntését, hogy a GT-R a világon mindenütt Nissan néven lesz kapható, így nem kivételezhetnek sehol, hiszen azzal gyengülne a Nissan szuperautójának arculatépítő képessége. A GT-R elsőként természetesen Japánban jelenik meg 2007 őszén, Európában és Észak-Amerikában pedig 2008 első felében tartják a típus bemutatóját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.