Díjak a Fordnak

2000.12.22. 14:26

 
   

Az új Mondeo megnyerte a német "Arany Kormánykerék" díjat, míg a Transit lett az "Év Haszonjárműve". Az "Év Autója" címért folyó versengésben elszenvedett - paraszthajszálnyi - vereség után a Ford kénytelen megelégedni Európa második legrangosabb elismerésével. A "Bild am Sonntag" című német hetilap által meghirdetett díjat független szakmai zsűri ítéli oda nyolc különböző kategóriában. Ezek közül háromban, a vezetési teljesítmény/biztonság, a vezetési komfort, és a motor/menetteljesítmények tekintetében a Mondeo találtatott a legjobbnak, így az összesítésben is az élen végzett. Eközben az új Transit saját kategóriájában (2-3,5 tonna) mind Angliában, mind hazánkban elnyerte az "Év Haszongépjárműve" címet.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.