BMW M5 Hamann módra

2006.04.24. 12:48


Galéria - kattintson a képre

Richard Hamann elégedetlen volt az amúgy pengeéles M5-ös határaival, ezért kicsivel kijjebb feszegette azokat. Az optikai csomag és az Edition Race felnik mellé egy kis motorvarázslat is jár: az 567 lóerősre felpiszkált motorból kiszedték a sebességkorlátozót, így az átalakított M5-össel 320 km/h körüli sebesség is elérhető. Az M5 Widebody csomag tartalma egy első spoiler, küszöbszélesítések, diffúzorral kiegészített hátsó spoiler, melyet négy rozsdamentes kipufogóvég és egy sportdob tesz teljessé. A nagyobb teljesítményhez igazították a fékeket, a vásárlók 19, 20 és 21 colos felnik közül válogathatnak.
Az utasteret további szénszálas betétek, alu pedálok, taposó és kézifékkar, valamint Hamann-logóval hímzett fekete szőnyegek teszik sportosabbá.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.