A Fiat 500 akar téged

2006.05.04. 11:44

Így indul az új olasz kisautó honlapja, amelyet tegnap, kerek 500 nappal a hivatalos bemutató előtt nyitott a Fiat. A szlogenhez hűen a Fiat marketingesei igyekszenek bevonni a gyanútlan felhasználót mindenféle, az új kisautóval kapcsolatos tevékenységbe.

Honlapot tervezhet, sztorikat írhat, vagy kiegészítőket formatervezhet az autónak/-ról/-hoz, akinek sok felesleges ideje van. Aki pedig csak úgy benéz ide, az egy egyszerű kis flash programban a Fiat 500-ast színezheti át, és aggathatja tele kiegészítőkkel ízlés szerint. A feldíszítésre váró autó gyakorlatilag megegyezik a Trepiuno tanulmánnyal, így joggal feltételezhető, hogy a végleges 500-as sem tér el sokban a 2004 elején bemutatott koncepcióautótól. Ugyanakkor a kiegészítők egy jelentős része a régi 500-ast idézi fel. A legegyszerűbb változatok krómozott keréktárcsáitól és lámpakereteitől az egykori Abarth versenyautók hatalmas spoilereiig mindent ráaggathatunk a kisautóra.

Ezzel a Fiat több legyet is üthet egy csapásra. A fejekben még inkább összekötheti az új típust a legendás előddel, sőt, azt is kiderítheti, hogy a vásárlók többsége milyen kiegészítőknek örülne leginkább, így ezeket akár már a bemutató idejére elkészíthetik.