Gallardo Privilegio: Lamborghini feketében

2006.06.01. 11:13

Mindössze 150 példány készül a különleges fényezésű és berendezésű sportkocsiból, amellyel azt szeretnék megmutatni a Lamborghini szakemberei, hogy a vásárolók mi mindent kérhetnek egyedi Gallardójukba.


Galéria - kattintson a képre

A Privilegio műszaki szempontból egy szokványos Gallardo Coupé, amely különleges, néhol matt, néhol fényes fekete festéséről ismerhető fel. A belső térben már nemcsak fekete, de szürke és fehér részletekkel is találkozhatunk, az egyetlen színes részlet a képeken az arany bika a Lamborghini-jelvényben. Az összhatás ugyan egy picit sivár így, viszont az anyagok minősége mindenütt az elérhető legjobb, így színvakoknak, jól menő temetkezési vállalkozóknak és mániákus sakkozóknak biztosan sok örömet okoz a Gallardo Privilegio.


Galéria - kattintson a képre

Az autó felszerelése valamivel gazdagabb, mint a Gallardo alapváltozatáé: van benne műholdas navigációs rendszer, tolatókamera, fedélzeti számítógép, lopásgátló rendszer, komfort csomag, és a különleges festés megóvására egy pontosan szabott ponyva is jár az autóhoz. Úgy tudjuk, mindezért a Lamborghini 19%-kal kér többet, mint az alapkivitelért, de a plusz befektetés később könnyen megtérülhet, hiszen a korlátozott példányszámú változat akár az új ára többszörösét s érheti néhány évtized múlva.